Servicii

Vrem să fim un real ajutor atunci când tu îți construiești planurile. Ne considerăm un partener de încredere și îți punem la dispoziție nu doar produse, ci și servicii complementare pentru ca proiectul tău să se finalizeze cu succes. 

Consiliere gratuita

Nu ştii întotdeauna ce materiale de construcţii sau instalaţii să alegi pentru proiectul tău? Întreabă unul din specialiştii noştri şi vei primi sfaturi şi recomandări privind toate nelămuririle tale, consilierii Ludmin fiind instruiţi periodic privind noutăţile tehnice din domeniu şi ultimele tendinţe. În plus, poţi primi lămuri privind produsele comercializate în cadrul magazinului nostru sau mai multe informaţii despre ofertele şi serviciile noastre puse la dispoziţia ta precum: serviciul de livrare al produselor, metode de plată pentru persoane fizice sau juridice.

Suport clienti

Acum e mai simplu să intri în contact cu noi şi să primeşti informaţiile de care ai nevoie. Ne poţi contacta la numărul de telefon 0232 222 555 de luni până vineri între ora 08:00 şi 17:00 sau sâmbâta între ora 08:00 şi 12:00 pentru a primi detalii privind stocurile nostre, preţuri, oferte sau comanda ta specială. 
Te asigurăm de suportul nostru şi atunci când ai nevoie de informaţii privind facturarea sau soluţiile de creditare oferite.

Transport marfa

Asigurăm pentru anumite produse sau pentru comenzi mai mari şi voluminoase transportul mărfii pe raza municipiului Iaşi. Contravaloarea acestuia se calculează raportat la valoarea comenzii, tipul produselor achiziţionate şi distanţa până la adresa furnizată de dumneavoastră. Pentru informaţii şi detalii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi unui reprezentat Ludmin din cadrul magazinului nostru. 

Solutii creditare

Visele tale au nevoie de un pic de sprijin pentru a le îndeplini? Atunci soluţii de creditare oferite prin cadrul partenerilor noştri sunt perfecte pentru tine! Este extrem de simplu de aplicat, iar perioada de creditare se stabileşte în baza unui acord comun, pentru ca ţie să îţi fie cât mai uşor. 
Află mai multe detalii despre partenerii agreaţi şi soluţiile propuse de aceştia fie de la consilierii noştri din magazin, fie prin intermediul suportului de clienţi la telefon: 0232 222 555.

Mixare vopsele

Ştim că nu întotdeauna vei găsi la raft nuanţa pe care o doreşti pentru casa ta, aşa încât venim în sprijinul tău cu serviciul de colorare specială a vopselelor. Sistemele noastre de mixare permit colorarea atât a tencuielilor decorative, cât şi a vopselelor lavabile de interior sau exterior. Specialiştii noştri în colorare te vor ajuta să alegi nuanţa preferată din paletarul nostru, iar apoi vor prepara mixul potrivit. Contravaloarea unei vopsele obţinute astfel se va calcula pornind de la cantitate de vopsea folosită şi cantitate de pigment. Cu cât nuanţa este mai intensă cu atât preţul va fi mai ridicat. 

Transportul materialelor grele cu macara

Transportul materialelor grele abia achiziţionate reprezintă o problemă pentru tine? Te scăpăm şi de aceasta prin serviciul nostru de transport cu macara. Solicită de fiecare dată când ai nevoie acest serviciu!